فیل ها چگونه جانورانی هستند؟

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

دو نوع اصلي فيل وجود دارد. فيل آفريقايي (دو گونه) و فيل آسيايي (يك گونه). فيل هاي آفريقايي بزرگ ترين جانوران روي خشکی هستند. فيل هاي آسيايي اندكي كوچك ترند.

فیل آفریقایی

فیل آسیایی

فيل ها پستاندارند. آنها استخوان هاي خيلي محکمی دارند و در گروه هاي فاميلي زندگي مي كنند كه رييس آن يك فيل ماده است. نرها هم بعضي اوقات به گروه مي پيوندند. فيل ها شناگران عالي اي هستند. فیل ها (اگرانسان را به حساب نياوريم) دشمنان طبيعي اندكي دارند. ولی به خاطر از بين رفتن محيط زندگي و و کشتارشان در حال انقراضند (آنها به خاطر عاج هایشان كه دو دندان بالايي بلند است كشته مي شوند).

ساختمان بدن: فيل ها تا ناحيه شانه از هشت تا 10 پا (3-2.5 متر) قد دارند و وزنشان تقريباً شش تن يا 5400 كيلوگرم است. نرها بزرگ تر از ماده ها هستند. فیل ها پوست قهوه ای-خاکستری بسیار پر چین و چروکی دارند که تقریباً بی مو است. طول مدت بارداري آنها 22 ماه است (طولاني ترين دوره بارداري در ميان همه جانوران است). بچه فيل ها با وزن 200 پوند يا 90 كيلوگرم متولد مي شوند- بيشتر از وزن اكثر افراد بالغ انساني. گوش هايشان نه تنها خيلي خوب مي شنود،‌ بلكه به فيل كمك مي كند تا گرماي اضافي را دفع كند (چراکه خون گرم نزديك سطح بدن جريان مي يابد).

خرطوم: فيل ها از ميان دو سوراخ که در انتهاي خرطومشان است نفس مي كشند. خرطوم يك بيني گسترش يافته است. خرطوم همچنين براي گرفتن آب و غذا مورد استفاده قرار مي گيرد. ‌فيل براي به دست آوردن آب، آن را به داخل خرطوم مي مكد، سپس خرطوم را به داخل دهان فرو می برد و آب را به داخل آن فواره مي زند.

تغذيه: فيل ها ريشه ها،‌ علف ها،‌ برگ ها،‌ ميوه ها و پوست درخت را مي خورند. آنها از عاج و خرطومشان استفاده مي كنند تا غذا به دست آورند. اين گياهخواران بيشتر وقتشان را صرف خوردن مي كنند. نرها مي توانند هر روز 300 تا 600 پوند يا 130 تا 260 كيلوگرم غذا بخورند.

منبع: http://www.enchantedlearning.com/subjects/mammals/elephant/Elephantcoloring.shtml

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn